Polityka prywatności Zakładu Usług Inżynierskich "TRAFIC" Sp.z o.o.

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych 
zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych 
osobowych. 

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Zakład Usług Inżynierskich "TRAFIC" Sp.z o.o., ul.Karola Szymanowskiego, 76-200 Słupsk. 

3. W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:
• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie 
swojego imienia i nazwiska aby móc zrealizować Twoje zamówienie oraz możliwości 
kontaktu z Tobą 
• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do realizacji zamówień. 
• Nr telefonu – niezbędny do wstępnego kontaktu z Tobą, ustalenia wizyty. Czasami też dzwonimy w 
celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. 
zmiana terminu realizacji zamówienia. 
• Adres email – poprzez email wysyłamy oferty, potwierdzenie zamówienia, oraz 
kontaktujemy się z Tobą.
• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie 
takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) 
wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP 
mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych 
informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie). 
• Cookies – nasz serwis wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu 
do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez 
Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z 
nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele 
innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na 
personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach 
przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach: 
• Twojego wysłania formularza, w celu skontaktowania się z Tobą 
• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby 
ułatwić Tobie w przyszłości korzystanie ze wszelkich informacji zawartych w serwisie.

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą 
korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz 
sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie 
korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych 
poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta 
bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 
roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, 
uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu 
korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres 
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript."> lub listem poleconym na adres: Zakład Usług Inżynierskich "TRAFIC" Sp.z o.o., ul.Karola Szymanowskiego, 76-200 Słupsk.